nedelja, 12. november 2017

Krka zaposlitev za ambiciozne posameznike in razgledane strokovnjake

Krka zaposlitev nudi mladim in ambicioznim posameznikom, priložnosti lahko dobijo razgledani strokovnjaki. Podjetje Krka zaposlitev nudi od petdesetih let dvajsetega stoletja. V času ustanovitve je bilo moč zaposlenih prešteti na prste obeh rok, danes je to število krepko preseženo. Dejanska zgodovina podjetja oziroma zgodovina dejavnosti podjetja je bistveno starejša, saj šteje preko štiristo let.

Od samostanske lekarne do sodobne tovarne zdravil

Že v dvanajstem in trinajstem stoletju so se za zidovi samostanov v okolici Novega mesta pojavili zametki današnjih lekarn. V petnajstem stoletju je vrata odprla prva samostanska lekarna v Novem mestu, prva deželna lekarna pa leta tisoč petsto sedemdeset. Obstajala je nepretrgoma tristo osemdeset let, do petdesetih let dvajsetega stoletja, ko je bila podržavljena ter preimenovana v Mestno lekarno Novo mesto. Nekaj let kasneje je bil ustanovljen Farmacevtski laboratorij Krka z devetimi zaposlenimi. Farmacevtski laboratorij je postopoma prerastel v tovarno zdravil, v šestdesetih letih je že začela prodirati na tuje trge.

Krka zaposlitev za ambiciozne posameznike in razgledane strokovnjake


 Krka velja po več kriterijih kot dober delodajalec. Uspešno podjetje Krka je znano po strmenju k boljšim rezultatom, zaposlitev v njem pomeni imeti znanje, inovativnost in delavnost. Nastopanje na tujih trgih omogoča dostop do mednarodne kariere. Zaposlitev v podjetju Krka zaznamujejo tudi nenehna vlaganja v znanje in strokovni razvoj.

Odličnost je v podjetju nagrajena, na področju vodenja z izborom naj vodje, na področju dela z izborom naj sodelavca, na prireditvi Krkina priznanja pa so razglašeni najboljši sodelavci in naj vodje. Zaposlitev v podjetju Krka zaznamujejo tudi kakovostni medosebni odnosi. V podjetju vlada dobra organizacijska klima, preko katere je omogočeno ustvarjalno in zavzeto delo ter doseganje ambicioznih ciljev. Krka je družbeno odgovorno podjetje, zaposlitev zaradi razvoja visokokakovostnih procesov ter pospešenega razvoja proizvodnje manj obremenjuje okolje, posebna pozornost pa je namenjena varstvu zdravja zaposlenih okolja. Mednarodno generično farmacevtsko podjetje Krka zagotavlja ustvarjalno okolje ter temu primerno sodobno in kakovostno zaposlitev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar