petek, 28. april 2017

Rezultati kavitacije in koristni učinki terapije

Rezultati kavitacije so koristni učinki, ki navdušujejo vedno večje število uporabnikov. 

Komur kavitacija ni znana, tudi razumljivo težko razume kakšne spremembe povzroča napredna metoda. Človeško telo deluje kot celota, vsak posamezen del ima svoj nenadomestljiv prispevek. To velja za tako kožo, kot prebavni sistem, delovanje srca, ožilja ter drugi delov. Koža je človekov največji organ, opravlja številne življenjsko pomembne funkcije. Povečane maščobne obloge na koži kažejo na spremembe v organizmu kot tudi delovanju človeka. Z njimi ima težave veliko oseb, manj pa predvsem vsi z aktivnim in strokovnim pristopom. Na učinkovitost aktivnega in strokovnega pristopa kažejo predvsem rezultati kavitacije. Naravna in neinvazivna metoda poskrbi, da se iz maščobnih celic izločijo odvečne snovi. Izločanje se izvede preko limfnega in krvnega obtoka. Limfni obtok poskrbi za nekoristne snovi, krvni obtok pa poskrbi za koristne snovi. Slednje se lahko dodatno izkoristi, rezultati pa v tem primeru prinašajo dodano vrednost. Z nekaj dodatnimi telesnimi aktivnostmi, bomo izkoristili povečano energijo iz maščob. Pri telesni aktivnosti pa je pogosta žeja ter potreba po zaužitju dodatne količine tekočin. S tem pa se pospeši tudi izločanje škodljivih snovi z uriniranjem. Telesna aktivnost dodatno poskrbi za znojenje, kar pomeni dodatno koži koristno aktivnost. Znojenje ni nič drugega kot funkcija kože, s katero se uravnava optimalno delovanje in stanje organizma. Pričakovanja za rezultate kavitacije se lahko povečajo s terapijami, ki poskrbijo za dodatne učinke. Najučinkovitejša je terapija, ki segreva kožo globje. S tem pa se delovaje funkcij kože zgolj pospeši, kot posledica se kaže predvsem njen boljši izgled. Vsi rezultati kavitacije se začnejo s strokovnim posvetom, kjer se ugotovi obstoječe stanje ter začrta smernice aktivnosti. Brezplačni strokovni posvetu nas tudi ne bremenijo, svoj čas pa v takih primerih zelo koristno porabimo.

Rezultati kavitacije so dokaz učinkovitosti sodobne, naravne in neinvazivne metode odpravljanja maščobnih oblog ter zmanjševanja telesne teže.

Rezultati kavitacije - fit telo

sreda, 26. april 2017

Vrtno pohištvo z vzdrževanjem ohranjamo

Vrtno pohištvo v nekaterih primerih zahteva kakovostno vzdrževanje.

To velja predvsem za vrtno pohištvo, katerega sestavni elementi so naravni materiali ter drugi na obrabo in staranje manj odporni materiali. Tipičen predstavnik naravnih materialov je les, v primerjavi s plastičnimi masami je bistveno manj odporen na staranje in obrabo brez vzdrževanja. Hkrati pa je vrtno pohištvo iz plastičnih mas bolj dostopno, kar pomeni tudi možnost zamenjave z novim namesto vzdrževanja. Nekaj vzdrževanja za vrtno pohištvo iz plastičnih mas kljub temu ostane, vendar je minimalno. Večino predstavlja čiščenje ter druga manjša vzdrževalna dela. Komur vzdrževanje ni pretirano pri srcu, naj na takšen način razmišlja pri izbiri. Vzdrževanje lesenega in drugega na obrabo in staranje manj odpornega vrtnega pohištva ni zahtevno, vendar vzame dan ali nekaj dni na leto. Leseno vrtno pohištvo je v velikokrat narejeno iz lesa, ki je bolj odporen na zunanje vplive. Vendar se s časom izgubi lesk ter potrebuje zaščito. Proces obnove in zaščite ni posebno zahteven, edini strošek so zaščitna sredstva za les ter nekaj orodja. Potrebovali bomo dan ali nekaj dni, odvisno od tega kako obsežen je proces obnove oziroma zaščite. Kdor ima rad vzorno vzdrževano vrtno pohištvo bo to počel pogosteje, drugi pa bodo intervale lahko tudi nekoliko podaljšali. Pomembno je, da z obnovo in zaščito ne zamudimo. Les je material, ki določen čas ohranja svojo strukturo, na določeni točki pa se začne nepovraten ter nepopravljiv proces razpadanja. Ker pa to točko časovno težko določimo, preventivno ravnanje ni odveč. V začetku sezone, ob prvih toplejših dneh vrtno pohištvo iz lesa temeljito pregledamo ter smo pozorni na znake staranja. Čvrsto in solidno vrtno pohištvo, ki je zgolj izgubilo lesk je dober znak za začetek obnove ali zaščito. 

Načeloma bi lahko v takem primeru vrtno pohištvo lahko vzdržalo celo sezono brez negativni posledic, vendar na vreme in druge dejavnike nimamo vpliva.

Za več informacij si oglejte našo stran.

Lepo vrtno pohištvo

torek, 25. april 2017

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje zagotavlja več pravic

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje omogoča pridobiti zdravstvene storitve v polnosti ter na dostopen način. Za razliko od obveznega, dopolnilno zdravstveno zavarovanje nudi zavarovancu zdravstvene dejavnosti, zdravila, zdravstvene pripomočke ter veliko drugega brez doplačila. Pod zdravstvene storitve spadajo tudi nastanitve in prehrana v bolnišnici ali zdravilišču. Na področju zdravil dopolnilno zdravstveno zavarovanje zagotavlja zavarovancu vsa zdravila s pozitivne in vmesne liste do priznane vrednosti, predpisana na recept. Zavarovanje nudi tudi kritje ne nujnih reševalnih prevozov, zdravstvene pripomočke, slušne, očesne, ortopedske, ortodontske ter druge tehnične pripomočke do priznane vrednosti. Odstotek, ki ga krije dopolnilno zdravstveno zavarovanje je različen: zobna protetika devetdeset odstotkov, očesni pripomočki devetdeset odstotkov, prav tako je devetdeset odstotni delež za ne nujne reševalne prevoze ter zdravila vmesne liste. Za dopolnilno zdravstveno zavarovanje se lahko odločijo vsi, ki imajo že sklenjeno obvezno zdravstveno zavarovanje te so zavezanci za doplačila. Največkrat se za dopolnilno zdravstveno zavarovanje odločajo zaposleni, študentje, kmetje, upokojenci, osebe stare nad šestindvajset let. Za sklenitev dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je potrebno imeti predhodno sklenjeno obvezno zdravstveno zavarovanje. Sklenitev je enostavna, izbrati moramo zgolj zavarovalnico ter seveda izpolnjevati vse pogoje. Ob sklenitvi velja poleg osnovnih lastnosti, pogledati tudi velikokrat spregledano. To so doplačila, kaj dopolnilno zdravstveno zavarovanje ne krije, koliko časa traja, kako lahko plačujemo premijo, kako je z mirovanjem, kako je mogoče polico spreminjati ali kako je možno zavarovanje prekiniti. Velikokrat zavarovanje sklepamo ravno obratno : zanimajo nas osnovne stvari, kot so stroški, pravice in druge osnovne stvari. Stroški ob sklenitvi so velikokrat znižani, zaradi raznih tržnih aktivnosti zavarovalnice. Znižani stroški ob sklenitvi morajo biti dobro pregledani ter preračunani. V nekaterih primerih se nam takšna ugodnost splača, v drugih primerih ugodnost ni nujno takšna, kot bi pričakovali. Vsak potencialen zavarovanec mora biti dodatno pozoren tudi na posebnosti, ki jih dopolnilno zdravstveno zavarovanje določene zavarovalnice ima v primerjavi z drugimi zavarovalnicami.

Dodatne informacije najdete tukaj.

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje nudi večjo varnost

nedelja, 23. april 2017

Mobilni internet, pametna izbira

Mobilni internet je pametna izbira. Mobilni internet na območjih, kje je spletni dostop iz takega ali drugačnega onemogočen, zagotavlja povezljivost s svetovnim spletom. Danes si zgolj redki privoščijo življenje brez spleta, splet danes uporabljajo praktično vse generacije. Zelo različne pa so zahteve uporabe spleta, temu primerno izbiramo mobilni internet. Na splet lahko dostopamo z namenom pošiljanja ali prejemanja elektronske pošte ter prebiranja spletnih vsebin. V takih primerih lahko izberemo osnovni mobilni internet. Edina ovira je lahko čas uporabe v določenem paketu ter stroški, ki so lahko po prekoračitvi limita občutno večji. Dobro odločitev bo v takem primeru pomenila informacija o povprečnem času uporabe spleta. V primeru večje porabe je smiselno preračunati koliko nas stane doplačilo dražje ponudbe ter koliko prekoračitev limita. Bolj zahtevni bodo mobilni internet koristili za dostop do različnih družbenih omrežji, dostop do filmskih, video ali glasbenih vsebin. Takšna uporaba zahteva večjo hitrost prenosa ter večjo količino razpoložljivih podatkov. Tudi v tem primeru se je dobro ozreti na svoje izkušnje iz preteklosti. Zanima nas predvsem kako pogosto smo dostopali do določenih spletnih naslovov, koliko vsebin smo prenesli in podobno. Pri prenosu je tudi koristno vedeti, kako kakovosten je na tem področju mobilni internet določenega ponudnika. Najbolj zahtevna uporaba je prenašanje večjih datotek kot so filmi, igranje iger in podobno. Podobno se tudi v tem primeru splača ozreti v preteklost ter se vprašati, koliko filmov in podobno večjih datotek smo v preteklosti prenesli, kako kakovosten je prenos in podobno. Poleg osnovnih zahtev, so pomembne tudi druge. Uporabnik bo lahko mobilni internet uporabljal sam, lahko pa ga bo uporabljalo večje število članov gospodinjstva. Tudi v takem primeru koristijo naše izkušnje ali tuje reference za dobro odločitev. Nesmisel je izbrati slabo ponudbo, ker bomo z njo imeli več stroškov kot pravih koristi. Mobilni internet danes uporablja vedno večje število spletnih uporabnikov.

Oglejte si ponudbo na naši strani.

Mobilni internet na vsakem koraku

Kopalke, modna pista na plaži

Kopalke velikokrat poskrbijo, da postane plaža modna pista. V najtoplejšem delu let so kopalke pogosto dnevno oblačilo, predvsem v času trajanja letnega dopusta. Večinoma dopustujemo na morju, temperature sredi sezone so visoke, osvežitev ponuja namakanje v vodi. Zato imamo pogosto kopalke na sebi cel dan ali večino dneva. Veliko ljudi se za kopalke odloča tudi z namenom sončenja preko celega dneva. Ne ustreza jim sončenje s poležavanjem na plaži, raje so aktivni ter se hkrati sončijo. Bolj ali manj aktivni, v vsakem primeru se tudi v kopalnih oblačilih radi dobro počutimo. Zato imamo za kopalke podobne zahteve, kot za druge kose garderobe. Nekateri radi podarjajo svojo postavo, drugim je pomembno udobje, tretji izbirajo kopalke, ki skrivajo njihove estetske pomanjkljivosti in podobno. Vsaka oseba je edinstvena, vsak zase ve, kaj mu najbolj ustreza. Hkrati pa je veliko oseb v vlogi ocenjevalcev drugih oseb, zato mnogim razumljivo ni vseeno kakšne kopalke imajo na sebi. Tako kot nam določene kopalke na določeni osebi niso povšeči, lahko komu drugemu naše kopalke niso povšeči. Skladnost oblačil poleg kroja, materialov, barv in drugih lastnosti, daje postava. Vsaka postava je načeloma edinstvena, vendar se po določenih lastnostih lahko ustvarijo skupine nekaterih lastnostih. Veliko vlogo imajo boki, oprsje, maščobne obloge in druge lastnosti. Ozke boke lahko optično popravijo kopalke z velikimi vzorci ter v svetlejših barvah. Zgornji del naj ima ozek, spodnji pa kar se da široki rez. Za široke boke se lahko izbere dvodelne kopalke, ki imajo barvit in vpadljiv zgornji del ter temnejši spodnji del. Za maščobne obloge v predelu trebuha so primerne enodelne kopalke, katerih elastični material omeji površino ter poskrbi za očesu prijetno postavo. Načeloma je v takih primerih največji učinek nudijo kopalke v temnih barvnih odtenkih, dodaten učinek pa nudi všitek na bočni strani od stegen do prsi v svetli barvi.

Preverite ponudbo

Dvodelne kopalke

sobota, 22. april 2017

Kolesarske poti, pristen način ogleda bogate zgodovine

Kolesarske poti nam številne naravne znamenitosti prikažejo od blizu. V okolici Zreč kolesarske poti nudijo ob trasah na ogled številne naravne in kulturne znamenitosti . Takšna kolesarska izkušnja se nam nudi ogled Žičke kartuzije. Žička kartuzija je ime nekdanjega kartuzijanskega samostana v skriti dolini Janeza Krstnika, kraju Stare Slemene v bližini naselja Žiče. Pot lahko začnemo izpred hotela Dobrava, nadaljujemo mimo zreškega jezera pot, skozi naselje Križevec, sledi spust do vasi Stranice ter nadaljevanje po regionalni cesti v smeri Celja. Desno v smeri Črešnjice zavijemo pred Frankolovim, sledi nekoliko zahtevnejši vzpon na do vasi Črešnjice in Sojek ter spust v dolino sv. Janeza Krstnika. V njej se nahaja omenjeni najstarejši samostan na Slovenskem, Žička Kartuzija. Pot nas nadalje popelje skozi Žiče, Konjiško vas in Blato vodi do Slovenskih Konjic ter povratek na izhodišče. Sodi med težje kolesarske poti, saj je potrebno premagati kar nekaj vzpona. Med kraljevske kolesarske poti ne le v okolici Zreč, ampak tudi v slovenskem merilu sodi vzpon na Roglo. Pot od kolesarja zahteva tisoč sto metrov višinskega vzpona, ki se skoraj na celotni trasi dviguje enakomerno. Med težje kolesarske poti v okolici zreč sodi tudi pot Stranice – Stenica, ki zahteva štiristo petdeset metrov višinskega vzpona. Izhodišče je hotel Dobrava, sledi trasa Križevec, Bukovlje, Ribniki Stranice, Lindek, Vitanje, Loška gora ter povratek na izhodišče. V kategorijo težje kolesarske poti, z nekoliko manj višinske razlike sodi tudi Loška gora. Pot je zanimiva zaradi muzeja starih predmetov, rimskega pokopališča in kapelice, Ošlakove kovačije, Skomarske hiše ter cerkev svetega Lamberta. Težji vzponi so poplačan zaradi številnih izjemni stvari, kot je najstarejša kovačija na vodni pogon v tem delu Evrope. Poleg naštetih si lahko kolesarske poti izberemo po svoje, skladno s svojimi zmožnostmi ter željami.

Kolesarske poti so prijeten in zanimiv način ogleda znamenitosti v bližnji ali bolj oddaljeni okolici Zreč.

Te zanima več? Preberi več tukaj.

Kolesarske poti v okolici Zreč

četrtek, 20. april 2017

Odpravnina iz poslovnih razlogov zagotavlja materialno varnost

Odpravnina iz poslovnih razlogov pripada zaposlenemu, ko poteče zakonsko določen odpovedni rok. Po zakonu o delovnih razmerjih je odpravnina iz poslovnih razlogov natančno določena. Z odpovedjo pogodbe o zaposlitvi iz poslovnega razloga, delavcu pripada pravica do odpravnine. Odpoved pogodbe o zaposlitvi iz pravnega razloga močno vpliva na socialni položaj zaposlenega. Z odpravnino iz zaposleni pridobi z zakonom določeno materialno varnost. Zato je odpravnina iz poslovnih razlogov obvezna, dogovor o odpovedi odpravnine je pravno neveljaven. V kakšni višini bo zaposlenem izplačana odpravnina iz poslovnih razlogov je odvisno od povprečne mesečne plače ter trajanje zaposlitve. Za izračun se uporabi povprečna mesečna plača, ki jo delavec prejel v primeru zaposlitve v zadnjih treh mesecih. V nobenem primeru ne sme odpravnina iz poslovnih razlogov presegati desetkratnika zadnjih treh plač. Izjema so primeri, ko je s kolektivno pogodbo odpravnina iz poslovnih razlogov določena drugače. V izračunu odpravnine se upošteva celotna plača, torej skupaj z pripadajočimi dodatki. Z drugo besedo plačo z pripadajočimi prispevki imenujemo osnovo za izračun odpravnine. Pri času trajanja zaposlitve štejejo leta zaposlitve pri delodajalcu, kot tudi pri prevzetih podjetjih. Več let kot je bil zaposleni zaposlen pri delodajalcu, veja odpravnina mu pripada. Višina je razdeljena v tri razrede in sicer : več kot leto do deset let, deset do dvajset ter zaposlenost pri delodajalcu več kot dvajset let. V primeru trajanja zaposlitve več kot eno leto do deset let pripada zaposlenemu petina osnove za vsako leto dela pri delodajalcu. Če je bil zaposlen pri delodajalcu več kot deset let in manj kot dvajset let, mu pripada odpravnina iz poslovnih razlogov v višini četrtine osnove za vsako leto dela pri delodajalcu. Zaposlenim nad dvajset let pri delodajalcu, pripada odpravnina iz poslovnih razlogov v višini tretjine osnove za vsako leto zaposlitve. Odpravnina iz poslovnih razlogov omogoča zaposlenemu materialno varnost za čas, ko išče novo zaposlitev.

Vas zanima več?

Odpravnina iz poslovnih razlogov

sreda, 12. april 2017

Fasada, zahtevna investicija

Fasada je zahtevna investicija z nizom pomembnih odločitev. Kako različna je lahko fasada nam kažejo stare hiše na določenem območju. Hkrati nam tipična fasada v določenem okolju tudi nemo govori o podnebju, vremenu in podobnih značilnostih okolja. V naši deželi imamo zelo različna podnebja, govorimo o izrazito prehodno podnebje. Na ozemlju dežele na sončni strani Alp tako najdemo preplet gorskega ali alpskega, sredozemskega in celinskega podnebja. Nekatera od naštetih področji so med seboj razmeroma malo oddaljeni, z ogledom lahko hitro ugotovimo kakšna je tipična fasada ter temu primero tipično podnebje. Tipična fasada na določenem območju govori o tem, da prevladuje bodisi pretežno bolj ali manj vlažno vreme ter so prisotni bolj ali manj intenzivni in drugačni zunanji vplivi. Tako imamo območja, ker fasada praktično ni prisotna. Namesto tega najdemo objekte zgrajene iz golega kamna. Nekaj ducat kilometrov stran za razliko najdemo objekte, kjer je goli kamen ali drugi gradbeni material zaščiten na različne načine. V obeh primerih govorimo o starih, klasičnih gradnjah. V sodobnih gradnjah je takšna ali drugačna fasada pogosteje pristopna na dokončanih objektih. Sodobne gradnje so odraz sodobnega časa, njemu pripadajočih možnosti, napredka in razvoja. Ta se kaže tudi danes in se bo tudi v prihodnost. Hkrati pa se bo področje razvijalo tudi na področju obnove objektov ter pri odpravljanju napak iz preteklosti. Pri obnovi starejših objektov ima fasada pomembno vlogo. Vsak investitor ve, da je bivanje v prostorih v veliki meri odvisno od zaščite pred negativnimi vplivi v okolici. Hkrati pa objekt ne sme biti neprodušno zaprt, ampak mora prostor preprosto povedano dihati. To pomeni, da se odvečna vlaga iz prostora odvaja na zunanjo stran. Napake oziroma pomanjkljivosti se velikokrat pojavljajo predvsem pri delnih obnovah objektov. Stavbno pohištvo danes strmi k zagotavljanju čim manjšega prehoda toplote na zunanjo stran v zimskih mesecih ter obratno čim manjšega prehoda toplote iz okolico objekt. Fasada igra pri tem ključno vlogo.

Fasada

ponedeljek, 10. april 2017

Dermatolog, strokovnjak za pomoč koži

Dermatolog skrbi, da je človeška koža zdrava in lepa v vseh pogojih življenja ter vseh različnih razmerah.

Kako odgovorno in zahtevno nalogo ima dermatolog največkrat izvemo takrat, ko kožne bolezni , kožne težave in druge probleme povezane s kožo ne moremo sami na enostavne načine rešit. Že iz otroških let nam je znana sposobnost obnove kože, lasje vsaj v otroštvu večini rastejo, podobno velja za nohte. To so področja, ki jih dermatolog na zahtevo bolnikov podrobneje obravnava, pregleduje in zdravi. Sposobnost obnove kože je omejena, vendar pa lahko zelo različno učinkovita skladno s prispevkom osebe same. Noben dermatolog ne bomo mogel delati čudežev, če oseba sama ne bo sama v največji možni meri poskrbela za svojo kožo. Čiščenje, nega, prehrana, gibanje in podobne aktivnosti so nujno potrebne, če želimo imeti letom primerno čvrsto in lepo kožo. Za čiščenje in nego imamo na voljo veliko sredstev, pomembno je predvsem redno izvajanje nege in čiščenja z ustreznimi sredstvi. Redno umivanje je navada, ki jo človek pridobi v dobi odraščanja. O ustreznih sredstvih za nego in čiščenje kože se najprej poučimo s strani staršev, postopoma pa preide izbira na osebo samo. Pri izbiri lahko pomaga tudi dermatolog, takšna pomoč je velikokrat najbolj strokovna. V tem primeru pomeni obisk pri strokovnjaku za kožo, ni pa to dermatolog , ki ga omenjajo reklamna sporočila. Velikokrat slišimo oglase v katerih je omenjen dermatolog ali kakšna druga podobna strokovna oseba s področja oglaševanega izdelka. Koža vsakega človeka je posebnost, zato zahteva individualno obravnavo. Pri sredstvih je pa treba vedeti, da se kakovost plača. Izbiramo pa med kakovostjo ter raznimi cenenimi nadomestki kakovosti. Nega in čiščenje včasih nista dovolj, specializiran dermatolog lahko poskrbi za številne večje nepravilnosti in težave.

Koža velikokrat povzroča težave na področju videza in izgleda, rešuje jih dermatolog, strokovnjak za razne posege na koži.

Več informacij

Dermatolog vam pomaga do zdrave kože

nedelja, 2. april 2017

Hujšanje v trebuh, energijska potreba in poraba

Hujšanje v trebuh ne pomeni zgolj pokazatelja, kakšna je naša prekomerna teža. Osebi mora hujšanje v trebuh postati sprememba življenja.

Največkrat je hujšanje v trebuh aktivnost, ki po izračunu se v življenju človeka prinese številne spremembe. Zato je pomembna vrsta aktivnosti, modro je posvetiti pozornost porabi energije ter na drugi strani njenemu vnosu. S tem nam lahko postane hujšanje v trebuh lažje dosegljiv in razumljiv cilj. Poraba energije je odvisna od posameznika, predvsem od njegovih aktivnosti ter od njegovih lastnosti. Kdor se tekom dneva veliko giba, porabi temu primerne količine energije. Manj pa jo potrebuje oseba, ki se dnevno manj giba. Zato dve tako različni potrebi nakazujeta bistveno drugačne energijske potrebe ter drugačno optimalno prehranjevanje. Optimalno prehranjevanje pomeni vnos potrebnih količin energije ter hkrati največji vpliv na hujšanje v trebuh. Kdor energijo porabi ne bo imel težav kot oseba, ki ne porabi toliko energije pri isti količini in kakovosti hrane. Poglavje zase so osebe, ki imajo spremenljive in težje določljive aktivnosti. To so dnevni večje ter dnevi manjše gibalne aktivnosti, z drugo besedo dnevi z večjo potrebo in porabo energije. En dan takšna oseba prebije v pisarni oziroma opravlja podobna gibalno manj aktivna opravila. Naslednji dan pa se takšna oseba prelevi v fizičnega delavca, ki potrebuje bistveno več energije. Zato potrebuje takšna oseba bistveno bolj dinamičen pogled na hujšanje v trebuh. Težje je zato takšni osebi določit pravilno prehrano s preprostim narekom, potrebno se je naučiti dnevno prilagajat potrebam. Posebnega pomena za učinkovito prehranjevanje pa je poznavanje hrane ter njenih učinkovin. Velikokrat namesto tega zaupamo svojemu okusu, uživamo kar nam je v danem trenutku všeč. Veliko spremembo za hujšanje v trebuh bi prineslo izbiranje skladno z potrebami ter učinkovinami in drugimi lastnostmi hrane.

Hujšanje v trebuh zahteva pogosto večje spremembe v življenju človeka, kot si na prvi pogled mislimo.

Več informacij tu.
Hujšanje v trebuh