četrtek, 16. junij 2016

Salomon, trend ali individualnost

Salomon lahko omogoča tako sodoben trend kot zadostitev individualnim potrebam. Gre za dva različna pristopa, ki jih Salomon lahko zagotovi uporabniku. Dobro počutje in ustreznost točno določenim zahtevam je lastnost individualnih potreb. To so velikokrat zahtevni uporabniki, ki jim za razne modne muhe ni mar. Imajo obsežne Salomon izkušnje, vedo kakšna je ponudba ter kakšne so njihove zahteve.



Z izbiro praktično ne morejo zgrešiti, ker imajo informacije tako na podlagi lastnih izkušenj, kot tudi aktualnih novosti. Sodoben trend je velikokrat domena novih Salomon uporabnikov. Ker gre za znano blagovno znamko, so zanjo že slišali, veliko oseb ima tudi reference od zaupanja vrednih oseb. Slednje so jim na področju nakupa velikokrat tudi osnova izbira. Samostojno takšne odločitve ne bi mogli oblikovati, ker imajo premalo izkušenj in informacij. Osebe, ki imajo Salomon izkušnje, za razliko od tega brez težav izberejo najprimernejše. Med ostalo ponudbo takoj izločijo najboljše, tudi ponudbo brez težav v hipu ločijo na primerno, manj primerno in neprimerno. Takšne izkušnje je velikokrat zelo zanimivo poslušati, saj dobesedno iz rokava stresajo informacije, za katere bi povprečni uporabnik potreboval neštete ure analiz in poglobljenega informiranja. Salomon ponudbo brez težav ocenijo, zato osebe, ki nimajo tolikšnih izkušenj ali praktično nobene, na osnovi tega lahko oblikujejo svojo izbiro. Kar je potrebno storiti, je v mnogih primerih predvsem premagati razne miselne ovire. Vsaka oseba si ustvari o predmetu nakupa točno določeno sliko. Kar je izven njenega okvira je v veliko primerih neprimerno.

Zato velikokrat tudi težko dojamejo, da so njihove predstave zgrešene. Blagovne znamke velikokrat pomenijo osebam oporo, ker si preko njih predstavljajo točno določene lastnosti. V praksi pa jih velikokrat lahko uveljavijo zgolj najbolj priznane blagovne znamke, najboljše pa so tiste, ki namenijo veliko v razvoj. S tem je mogoče pričakovati napredek v naslednjih generacijah oziroma novi ponudbi. Salomon je že tradicionalno izbira najboljših.

Ni komentarjev:

Objavite komentar