ponedeljek, 23. maj 2016

Torbice, prepoznajmo kakovost

Torbice so med seboj različne, velika kakovost ni pri vseh prisotna. Kakovost torbice je določenem krogu kupcev pomembna, ni jim vseeno kaj bodo nosili, kako bo uporabno in podobno. Opazimo jih na več načinov, z nekaj preprostimi prepoznavnimi znaki ni težko biti strokovnjak. V prvi vrsti je kakovosten material pogoj za kakovost, mimo tega preprosto ne gre.



Materiali so med seboj različni, pomembna pri njih je obdelava iz osnovne surovine v končni izdelek oziroma material iz katerega bodo narejene torbice . Pri tem ni posebnih razlik, če gre za usnje ali tekstil. Vedno je, predno postane osnovni material za izdelavo, potrebnih kar nekaj postopkov. Skladno z časom, aktivnostmi in vsem potrebnim, kar loči surovino od končnega izdelka, je različna cena. Zato se torbice tudi med seboj ločijo, različna cena je zato med drugim tudi logična. Poleg raznih drugih dodanih vrednosti, ki investicijo bodisi povečajo ali znižajo. Če imajo materiali za torbice več postopkov, so dolgotrajnejši, se uporablja bolj zahtevne procese in dodaja bolj dragocene dodatke bo različna ne le cena, ampak tudi uporaba v širokem pomenu besede. Tako imamo primere, ko je prvotni izgled ob nakupu torbice prisoten pri nekaj uporabah, potem pa se začnejo postopoma pojavljati vedno večje napake in odstopanja. Obratno pri kakovostnih izvedbah lastnosti ostajajo dolgotrajne, spremembe se pokažejo v oddaljeni prihodnosti. Kakovost se nadalje prepozna po izdelavi, ta je od primera do primera zelo različna. Podobno kot pri materialu je razpon velik, cena velikokrat odraža kakovost.

Izdelavo si bomo lažje zapomnili, če pomislijo na svojo profesionalno dejavnost. Isti izdelek ali storitev lahko opravimo takoj, s tem zadovoljimo minimalne standarde, lahko pa si vzamemo več časa, dodelamo vse podrobnosti in pridobimo bistveno bolj kakovosten izdelek ali storitev. Seveda želimo biti za to primerno nagrajeni, kar se odraža v ceni izdelka ali storitve. Torbice so pomemben modni dodatek.

Več

Ni komentarjev:

Objavite komentar