torek, 17. maj 2016

Mojedelo com, pomen informacij

Mojedelo com je mesto, kjer so doma koristne informacije s trga dela. Informacije na portalu mojedelo com danes uporabniku koristijo takrat, ko jih razume. V primeru iskanja zaposlitve to predvsem pomeni, da smo sposobni postaviti se v kožo delodajalca oziroma njegovega predstavnika, ki na portalu objavlja prosta delovna mesta. Iskanje zaposlitve s tem dobi čisto novo dimenzijo. Na portalu mojedelo com razpisana prosta delovna mesta v tem primeru kandidat ne ocenjuje zgolj po zapisanem, ampak je sposoben pogledati širše.




 Pogledati ožje v tem primeru pomeni, da vse aktivnosti oblikujemo po tistem, kar je zapisano v zaposlitvenem oglasu na portalu mojedelo com. Širši pogled pa se zaveda, da za tem oglasom stoji določena potreba po kadrih, želja delodajalca po konkurenčnosti in podobni podjetniški motivi. Zato takrat, ko iščemo delo na straneh portala mojedelo com, velja poznati tudi panogo, stroko v lokalnem, še bolje pa regionalnem ali celo globalnem okvirju. Ko imamo vse te informacije, jih moramo razumeti ter v postopku kandidiranja to tudi prestaviti. To lahko storimo pisno ali ustno. Pisno možnost nam nudi prošnja za delo, ustno pa razgovor, ki se opravi z delodajalcem oziroma njegovim predstavnikom. Prošnja za delo je skupek vse potrebne dokumentacije s katero se uradno kandidira. Primeri se najdejo na portalu mojedelo com. Pri vsakem kandidiranju je potrebno biti čim bolj naraven in neposreden. Kar na kratko pomeni, bodimo to kar smo in se ne skušamo narediti za nekaj kar bi bilo všečno, vendar brez vsakršne osnove. Informacije pridobimo, si jih poizkušamo po najboljših močeh zapomniti, potem pa jih po najboljših močeh tudi predstavimo v postopku kandidiranja.

Najverjetneje bo to razgovor, za katerega nam bo sporočen termin . Pri razgovoru bodimo pozorni, da ne segamo preko svojih sposobnosti, v želji, da naredimo čim boljši vtis. Ker s tem lahko sami sebi povzročimo nevšečnosti. Mojedelo com je sodoben zaposlitveni portal.

http://mojazaposlitev.si/

Ni komentarjev:

Objavite komentar