torek, 26. januar 2016

Growth hacking marketing, izkoriščanje spleta

Growth hacking marketing je izkoriščanje spleta . Izkoriščanje spleta je growth hacking marketing, ker spreminja digitalno uspešnost. Digitalna realnost je vse, kar lahko kot informacijo pridobimo preko sodobne tehnike. Naloga, ki jo ima growth hacking marketing je ujeta med pravila in zahteve. Spoštovanje pravil je stvarnost, preko katere growth hacking marketing ne more. Zahteve pa so predvsem cilji, katere mora growth hacking marketing upoštevati.



Spoštovanje pravil, katerim mora vsaka growth hacking marketing zadostiti, je namenjeno predvsem večji kakovosti.. Z njo pridobimo veliko vsi uporabniki spleta. Načeloma je splet zaznamovan s svobodo. Seveda v okvirih, ki jih predpisuje zakon, morala in etika. Ter seveda v nekaterih primerih posebnosti, katere predpisuje predvsem okolje. To okolje se lahko razlikuje od drugih okolji. V primeru, da se posebnosti ne spoštuje, se lahko napačno posredovane informacije izkažejo kot nekoristne ali celo škodljive za avtorja ali naročnika informacij. Kar seveda ni nič novega, saj je takšna stvarnost znana že veliko časa. Prisotna je bila v času pred digitalnim načinom sprejemanja informacij. In bo značilna tudi v prihodnosti. Aktivnost mora biti uspešna za osebo ter spoštovati pravila, ki jih je ustvarila javnost. Kar je v mnogih primerih zelo zahtevno. Osebi je na eni strani pomembno, da doseže svoj zastavljeni cilj. Aktivnost mu lahko ponudi veliko dobrih in učinkovitih rešitev. Splet je namreč poln možnosti, ki so na eni strani znane, na drugi strani pa se pojavljajo vedno nove rešitve. Vedno nove rešitve so posledica želje in na drugi strani možnosti.

Predvsem tisti, ki niso še uveljavljeni imajo željo biti uspešni v konkurenci bolj uveljavljenih. Ker pa jim uveljavljenost postavlja omejitve, je velikokrat dobra rešite, da jih zaobidejo z uveljavitvijo novih pristopov in načinov. S tem si lahko zagotovijo tudi konkurenčno prednost. Nov pristop je njihovo odkritje, poleg tega imajo z njim največ prakse. Kar jih postavlja v prednostni položaj. Growth hacking marketing je sodobna aktivnost.

Več informacij

Ni komentarjev:

Objavite komentar