ponedeljek, 16. november 2015

Nike, individualnost izbire

Nike omogoča individualnost izbire . Individualnost izbire je danes zalo pomembna lastnost, zato je Nike prednost v številnih pogledih. Z individualnostjo si kupec zagotovi lastnosti, ki mu jih Nike nudi individualno. S tem ima zagotovljene številne dobre lastnosti in prednosti. Na ta način je Nike še toliko boljša izbira. V sodobnem času prihaja individualnost v ospredje. Vsaka oseba si želi na svoj način izstopati in biti posebna. Izstopanje in posebnost Nike omogoča. Potrebno je le izbrati med bogato ponudbo, ki jo Nike nudi.



Pojem individualnost je obsežen. V osnovi gre za osnovne lastnosti. Ki pomenijo, da točno določeni osebi določen predmet nakupa ustreza, drugi osebi pa isti predmet nakupa ne ustreza. Od osnovnih lastnosti sledi na individualnem področju izbira v številne bolj ali manj različne podrobnosti. Tako nekaterim določen model ustreza zaradi točno določenih lastnosti. Enak model pa drugi osebi ne ustreza. Iz številnih razlogov. Včasih imajo zato kupci tudi zelo omejeno in določeno izbiro. V vsej ponudbi bodo iskali in izbirali v zelo ozki ponudbi celotne palete. Velikokrat gre za izkušnje iz preteklosti. Same izkušnje jih nagovarjajo, da izberejo točno določeno ponudbo. Drugo ponudbo pri tem velikokrat prezrejo, kljub nekaterim ugodnim lastnostim nakupa. Proizvajalci se med seboj ločijo po številnih lastnostih. Med drugim je proizvodnja od primera do primera različna, hkrati pa v mnogih primerih tradicionalna. Kar pomeni, da imajo nekatere osnovne proizvodne lastnosti izdelki enake, kot so jih imeli predhodni modeli.

Enako velja tudi za modele v prihodnosti. Velika verjetnost je, da bodo imeli enake osnovne lastnosti proizvodnje. S tega vidika je vztrajanje v ožji ponudbi smiselno. Kupci vedo, da se proizvajalci v določenem delu proizvodnih lastnosti ne bodo spremljali. V primeru, da lastnosti kupcem ustrezajo ima s tem potrjeno dobro izbiro v ožjem krogu ponudbe. Nike je danes dobra izbira za mnoge resne športnike kot tudi občasne rekreativce.

http://www.hervis.si/store/theme/1_105

Ni komentarjev:

Objavite komentar