ponedeljek, 11. maj 2015

All inclusive, neskončnost turizma

All inclusive nudi turistične storitve v neskončnem obsegu. Ponudbo all inclusive ljudje jemljejo na različne načine in po različnih kriterijih. Nekaterim je all inclusive praktično edina ponudba, ki jih zanima. Z njo imajo v preteklosti dobre izkušnje, zato mislijo z njo tudi nadaljevati. Največkrat vsi, ki se prvič odločijo za all inclusive, odločitev temeljijo na izkušnjah sorodnikov, prijateljev in znancev. Lahko gre tudi za skupno all inclusive letovanje. V prihodnosti, ko se bodo samostojno odločali, je zaradi dobre all inclusive iz preteklosti, to lahko njihova prioriteta.



All inclusive velikokrat izbere racionalen turist , ki želi imeti vse pri roki. Zaveda se, da so podobno kot pri ponudbah drugih panogah, najboljše stvari ponujene v paketu. Hkrati pa so tudi racionalne. Pridobi jih z manjšo investicijo, kot če bi se odločil za posamezen nakup vsake turistične storitve, ki je vključena v ponudbo. Izbira seveda lahko ponuja tudi veliko individualnosti. Tako lahko izbere vrsto namestitve, destinacijo, datum prihoda in odhoda, število oseb, ki bodo morda letovali z njim, na voljo mu je cenovni razred, bolj ali manj oddaljeno bivanje od morja, kategorijo hotela oziroma kakovost turističnih storitev v objektu, izbere si vrsto plaže, možnost vselitve takoj, izbere si lahko vsebino, ki jo želi imeti ter mnoge druge lastnosti. Mnogim je pri tem najpomembnejša lokacija hotela oziroma bivališča, ki nudi to ponudbo.

Hrvaška zaradi svoje geografske in klimatske raznolikosti nudi zelo različne izkušnje, ki so lahko gostu posebno všeč. Tako se lahko gostje odločijo za določen del obale. Odločitev lahko temelji na poznavanju okolice iz preteklih letovanj, lahko je nasprotje temu čisto naključna odločitev, lahko pa je lokacija bivanja izbrana po nekih čisto osebnih kriterijih. Vse ponujene lastnost, lahko z natančnim izborom omogočajo turistu bivanje po lastnih željah in pričakovanjih. All inclusive mu poleg tega dodatno nudi praktično vse, kar si na oddihu želi, pričakuje, želi izkusiti ali preprosto hoče imeti najboljšo možno izkušnjo.

Več informacij

Ni komentarjev:

Objavite komentar