sreda, 29. april 2015

Vodni stolpec, indikator vodotesnosti

Vodni stolpec je indikator vodotesnosti . Vodotesnost je lastnost, ki jo pri mnogih oblačilih zahtevamo in želimo. Vodni stolpec nam sporoča pomemben podatek o vodotesnosti. Sporoča nam nivo vodnega pritiska, ki ga tkanina lahko zdrži. Potem, ko je nivo vodnega pritiska večji, tkanina pritiska ne more zdržati, zato začne puščati. Vodni stolpec je zato zelo pomemben podatek. Osebe, ki jih vodni stolpec zanima, so aktivni v raznih profesionalnih aktivnostih ali prostočasnih aktivnostih, kjer je prisoten dež, mokrota ter drugi podobni pogoji.



Vodni stolpec je dobro izkusiti v praksi. Ker so načini in pogoji uporabe različni, vodni stolpec ni nuno enako reprezentativen za vse uporabnik. Vodni stolpec prepoznan v praksi je najboljše vodilo nakupa. Vodilo nakupa lahko pripomore k dobri izkušnji v prihodnosti. Oblikovanje vodila nakupa je prepuščeno uporabniku oziroma kupcu. Največkrat se pri izbiri lastnosti odločamo po lastni presoji. Slednja temelji na izkušnjah iz preteklosti. V primeru, da oblačila določene vrste kupujemo prvi, nam izkušnje ne morejo koristiti. To pa zato, ker izkušenj preprosto ni. Pri takih zadregah se je modro obrniti na ljudi, ki nam nudijo kakovostne informacije. Poleg ljudi, so dobre informacije na voljo v nekaterih medijih. Vendar je potrebno izbirati informacije iz kakovostnih medijev. Nekateri mediji so lahko bogati z informacijami, katere imajo čisto drugačen namen in motiv. Občutek suhosti je pri vseh človeških aktivnostih, katere potekajo v mokrih, deževnih, vlažnih in vseh podobnih pogojih zelo pomemben.

Dobro počutje lahko omogoča k boljšemu dosegu profesionalnih ali prostočasnih aktivnosti. Občutek suhosti je v pogojih vlage, dežja in mokrote še toliko bolj pomemben. Človek mora v teh pogojih veliko pozornosti posvetiti drugim lastnostim in pravilnostim svojih aktivnosti. V teh pogojih je nevarnost poškodb večja, kot v pogojih, ko je okolica suha in ni prisotna vlaga, dež ali mokrota. Vodni stolpec nas lahko loči od premočenosti do kosti, kar lahko pomeni resne težave.

http://www.superge.si/infoportal/kategorija/tehnologija/kaj-pomeni-vodni-stolpec.html

Ni komentarjev:

Objavite komentar