nedelja, 27. december 2015

Kako lahko sam položim laminat?

Ko se gradi nov dom, si vsekakor vsak želi narediti čim več stvari sam in tako seveda nekaj privarčevati. Ko se nekdo odloča za notranje talne obloge, sem prepričan, da se vsak vpraša, kako lahko sam položim laminat in za katerega se odločiti? Naj vam najprej zaupam, da je laminat hrast pri podjetju Hotenjka resnično najvišje možne kvalitete, prav tako je zelo ugoden. 



Podjetje Hotenjka, ki trži najboljši laminat hrast  pa vam poleg tega nudi brezplačno strokovno svetovanje in zelo cenovno ugodno polaganje, kar pomeni, da vam bo to delo opravil pravi mojster in boste nad končnim izdelkom več kot navdušeni. Če pa še vedno vztrajate in želite sami položiti laminat, naj vam podam le nekaj kratkih navodil, da bo polaganje lažje, enostavnejše in hitrejše. Za začetek je obvezno potrebno skladiščiti laminat na isti temperaturi, kot se bo polagal in priporočljiva temperatura je 20 °C. Ko boste začeli polagati laminat mora biti površina obvezno ravna, suha, čista in potrebno je opraviti meritev vlažnosti. Polaganje laminata se vedno začne v kotu in vsekakor morate odprte pakete porabiti čim hitreje, saj to tudi vpliva na vzdržljivost. 

Prepričan sem, da če niste velik mojster za polaganje, da to rajši prepustite strokovnjakom, saj bo tako delo opravljeno brez napak in bo vaš dom več kot čudovit, prav tako ne bo skrbi, da bi se laminat napihnil ali kako drugače poškodoval. Vsekakor je bistvo, da tu ne varčujete ampak gledate predvsem na kakovost, saj bo tako laminat veliko bolj vzdržljiv in vam bo služil zelo dolgo. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar