četrtek, 17. september 2015

Laminat, modro razmišljanje

Laminat je modro razmišljanje Modro razmišljanje lahko laminat pomeni, v primeru ko imamo za to na voljo številne dobre razloge. Dobri razlogi pomenijo niz dobrih lastnosti, katere laminat ima v primerjavi z drugimi alternativami na trgu. V takem primeru je lahko laminat za nas boljša od vseh drugih možnosti, katere ponudba nudi. Lahko pa nam je laminat preprosto povedano najbolj všeč. In pri tem laminat nima nujno boljših lastnosti.



 Ampak nam je laminat enostavno zelo všečna rešitev. Velikokrat so ljudje na podlagi takšnega razmišljanja naredili dobro odločitev. Predmet nakupa nam mora biti že v začetku všeč oziroma najbolj všeč med drugo ponudbo. Na podlagi tega, bomo to dobro izkušnjo ob odločitvi, prenesli tudi v prihodnost, v čas uporabe. Tudi, če se določene lastnosti v praksi ne bodo izkazale kot najboljša izbira, bomo imeli dobro izkušnjo preprosto zato, ker nam je bila všečna izbira. Dobre lastnosti so namreč lahko različne med seboj, med drugim se razlikujejo tudi po tem, da lahko prinašajo dobre rezultate v sedanjosti ali prihodnosti. velikokrat se odločamo prav na podlagi odkrivanja teh lastnosti oziroma po tem, kako si predstavljamo te lastnosti v prihodnosti. Lastnosti v prihodnosti so tiste, katere bodo odločale o uporabnih vrednostih. Tiste lastnosti, katere imajo večjo težo že ob odločitvi, pa so predvsem možnost pridobivanja. Možnost pridobivanja je od primera do primera različna. Nekaterim ta lastnost predstavlja referenco ob odločanju. Lahko gre za samostojno referenco, lahko pa gre eno izmed referenc.

Večja ali manjša možnost pridobivanja osebi, ki se odloča sporoča več lastnosti. Manjša možnost pridobivanja največkrat pomeni, da je možno pridobiti več dobrih lastnosti. obratno večja možnost pridobitve v večini primerov pomeni, da je možno dobiti predvsem manj dobre lastnosti. Med tema dvema različnimi možnostmi se odločitve tudi sklepajo. Lahko so različne. Laminat je velikokrat zelo dobro izbrana ponudba med vsemi številnimi alternativami.

http://floor-experts.si/laminati

Ni komentarjev:

Objavite komentar