nedelja, 6. julij 2014

Kamp Polari za ljubitelje rekreativnih vsebin

Kamp Polari je dobrodošla ponudba za ljubitelje rekreativnih vsebin . Poleg rekreativnih vsebin kamp Polari nudi cisto morje, dva kilometra plaže, velik bazen, popolnoma opremljene parcele za kampiranje. 

Mnogo izbire kamp Polari nudi že z možnostjo namestitve. Namestitvene enote obsegajo parcele od morja do sence borovega gozda, ter tri ponudbe mobilnih hišk. Za lacne in žejne so na voljo ribja restavracija, grill, ter vec kotickov na modro razporejenih lokacijah, kjer je možna hitra osvežitev. Morje je cisto in bistro, plaže so tlakovane z razlicnimi podlagami. Modra zastava sama zase govori, da je kamp Polari kakovostna ponudba, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. Poleg morske vode sta na voljo tudi dva bazena z sladko vodo.

Vecji je namenjen odraslim osebam ali pa nekoliko vecjim otrokom. V njem bodo svoje vešcine, v spremstvu staršev ali varušk, ucili in izpopolnjevali vešcine plavanja. Najmlajši bodo lahko svoje užitke našili v otroške zunanjem bazenu. Kamp Polari nudi obilo možnosti na podrocju šport in zabava. Zdrav nacin življenja narekuje veliko gibanja ter skrb za odlicno telesno pripravljenost. V tem pogledu lahko kamp Polari nudi tako veliko množico možnosti, da jo bodo dodobra izkoristili predvsem vsestranski in aktivni športniki.

Za zacetniki je to dober izziv, saj kamp Polari nudi pisano paleto športnih objektov, kjer zacetniki lahko prijetno s koristni, izkoristijo za piljenje svojih športnih in rekreacijskih sposobnosti. Med športni, ki so na voljo, lahko izbirajo v paleti prakticno vseh priljubljenih športov, katere poznajo iz svoje domace okolice. Ponudba zase je let s padalom ter množica vodnih aktivnosti, ki so jim doma bolj redko na voljo. Vodni tobogan je ena taka atrakcija, poleg tega pa v vodnih aktivnostih uživajo tudi vsi, ki bi se radi seznanili z potapljanjem, smucanjem na vodi, vožnjo z razlicnimi plovili. Kamp Polari nudi veliko tudi na podrocju zabava in razvedrilo, možnosti je veliko.

Poglejte predloge za športne in zabavne aktivnosti v kampih Maistre tukaj

Ni komentarjev:

Objavite komentar