torek, 17. junij 2014

Rider praktična obutev

Sandali Rider so uspešni nasledniki starodavne obutve. Iz slik, poslikav raznoraznih predmetov ter drugih slikovnih virov lahko z gotovostjo trdimo, da so obutev poznali že stari Rimljani in Grki.

Množično se je sandal uporabljal tudi v drugih kulturah po raznih delih sveta. Lep primer je Japonska. Rider Sandali so največkrat uporabljeni kot poletna obutev, včasih jo ljudje kupujejo kot obutev za dom in okolico doma. V vlogi obutve za dom in okolico doma lahko Rider sandali služijo kot hišno obuvalo, kot obuvalo zunaj hiše ali pa lahko združuje obe vlogi. Skrb za prenos umazanije z vrta ali drugih delov okolice hiše je odveč, saj so sandali Rider narejeni iz materialov, ki omogočajo preprosto in učinkovito čiščenje.

Pogosto čiščenje sandalov Rider nima le praktične note oziroma povečane uporabne vrednosti, ampak tudi higiensko noto. Obuvala kot so Rider sandali imajo največkrat nenehen stik z podplatom noge, kar pomeni, da je za zdravje noge in posledično celega telesa zelo pomembna skrb za čistočo. Noge kot vemo lahko z zanemarjenjem čistoče in redne nege tako samega stopala kot obuval, utrpijo številne neljube posledice. Pri izbiri Rider sandali z eno besedo pomenijo : velika paleta možnosti za vse okuse. Kar z drugo besedo pomeni, da bo vsak našel obutev zase. V prvi vrsti se ponudba deli na moško, žensko in otroško obutev. Nadalje se ponudba deli po lastnostih, ki so že na prvi pogled vidne in jih je moč občutiti.

Izbira je prepuščena kupcu, pri sami izbiri pa praktično ne bo naletel na ovire, saj lahko izbira v množici lastnosti od estetskih do praktičnih kot cele vrste drugih lastnosti. Tako se bo v ponudbi brez težav znašel kupec, ki bo iskal estetsko noto ter našel usklajenost z okusom ali točno določenim oblačilom. Na drugi strani se bo v ponudbi znašel kupec, ki prisega na praktičnost. Rider so prava obutev za poletne dni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar