četrtek, 20. februar 2014

Kamp Veštar, idealna izbira za poletni dopust

Kamp Veštar spada med prave bisere med kampi v Istri. Dejansko ne boste našli kampa, ki bi ponujal tako mikavne parcele tik ob morju. Vsak gost lahko izbira med različnimi parcelami, ki se delijo glede na standard. Najboljše parcele imajo oznako »parcela superior morje«. Te parcele se nahajajo v prvi vrsti tik ob morju. Njihova površina meri med 90 in 110 kvadratnimi metri. Popolna udobnost kampiranja je na njih poskrbljena tudi z lastnim električnim priključkom in vodo.

Poleg teh ponuja kamp Veštar tudi »superior« parcele, ki oddaljene malce bolj proč od same obale. Najbolj cenovno ugodne parcele, ki jih ponuja kamp Veštar, pa imajo oznako »standard«. Te si na vsakih 10 parcel delijo po en priključek za vodo in imajo le delno zagotovljeno senco. Tudi mesta za kampiranje so na razpolago. Ta se raztezajo po celotni površini, pri čemer sami izbirate prosto lego za nameščanje šotora. V ponudbo, ki jo zagotavlja kamp Veštar, spadajo tudi odlični bari in restavracije. Izbirali boste lahko med picerijo in grill restavracijo. Vzdušje in prehrana je tipično mediteranska z izbranimi okusi, ki segajo od osvežilnih kosil, ki so primerna za vroče ure dneva, ko apetit ni na vrhuncu, do pravih gurmanskih specialitet, ki si jih lahko privoščite za večerjo ali kadarkoli tekom dneva.

Kamp Veštar je moderen kamp, ki ponuja dovolj veliko število parkirnih mest, tako da ni potrebno zgubljati časa z iskanjem parkirnega mesta. Na voljo je tudi internetna točki in brezžična internetna povezava. V primeru nezgod ali obolenj pa vam bodo priskočili na pomoč zdravniki iz tamkajšnje klinike. Sam kamp Veštar ponuja bogat program različnih aktivnosti, ki so primerne za otroke in za odrasle. Posebej velja izpostaviti odlično opremljeno otroško igrišče. Vsekakor pa je za zabavo poskrbljeno tudi s turistično ladjo, ki vozi do Rovinja in je prava atrakcija za mlade in stare.

Ni komentarjev:

Objavite komentar