torek, 20. december 2016

Tekalna steza NordicTrack Commercial 1750

Tako tekalna steza NordicTrack Commercial 1750 kot tekalna steza NordicTrack Commercial 2450 uporabljata Autobreeze Workout Fans tehnologijo. Model 2450 je opremljen s tremi ventilatorji, model 1750 pa ima sistem z dvema. Inženirji pri NordicTrack hladilni sistem kalibrirajo do popolnosti, zato lahko uporabniki izkusijo najboljše. Hitrost ventilatorjev vas ne bo odpihnila s tekalne steze. Prav tako lahko prilagajate kot pihanja.



 iFit, splet in vadbe

 Da dohajata najnovejšo tehnologijo, obe tekalni stezi podpirata iFit z vsemi njegovimi lastnostmi. Če svoje tekalne steze povežete s spletom lahko raziskujete po vsem, kar nudi sistem iFit. Primer je na primer virtualni tek po eni izmed več tisoč svetovnih poti, ki so na voljo. Preprosto izberite lokacijo in video način bo prikazal krajino, kar omogoča Google Street view. Naprava bo prav tako prikazala virtualno pot.

 Tekmovalni posamezniki se lahko preko iFit prav tako povežejo z drugimi tekalnimi stezami in tako medsebojno tekmujejo v teku. Obe napravi prav tako prinašata vgrajene vadbene programe. Razlika je, da model 2450 nudi 40 programov, model 1750 pa le nekoliko manjšo številko; 38. Programe so zasnovali certificirani osebni trenerji.

Uporaba vadb omogoča, da trenirate svojo hitrost, izvajate intervalni tek, porabljate kalorije in dosegate cilje svojega srčnega utripa. Tako, kot je povsod, povezava s spletom prinaša neomejeno uporabo. S spletom povezan zaslon na dotik lahko uporabite za brskanje po spletu, preverjanje e-poštnih sporočil ali da – bog ne daj –celo dokončate svoje pisarniško delo. Vse to, medtem ko dosegate svoje dnevne vadbene cilje.

 Dimenzija 

 Nihče ni popoln in to velja tudi za tekalne steze. Če obstaja ena stvar, ki je napačna tako pri 1750, kot pri 2450 je to dimenzija. Njuno premikanje naokoli je bolečina, dobesedno. Najboljši način premikanja je, da se odločite, kam tekalno stezo postaviti preden jo sestavite, jo na mesto dostavite v delih ter jo tam sestavite.

Ni komentarjev:

Objavite komentar