sobota, 20. februar 2016

Ko kupujete pohištvo, preverite za morebitne akcije


Pohištveno galanterijo danes nujno potrebuje čisto vsak, ki živi v svojem stanovanju. Tudi če je stanovanje opremljeno, po vsej verjetnosti potrebujete kak kos pohištva, ker bi radi kaj spremenili. Ker pa cene pohištva niso ravno najnižje, pa je vedno zelo dobro pogledati kakšne posebne ugodne cene. Tako akcija pohištva sploh ni izjema. Nudijo jo praktično čisto vsi ponudniki. 



Znani pohištveni saloni sicer pošiljajo reklame, tako da lahko točno vidite, katero pohištvo je v akciji, medtem ko mizarji, ki izdelujejo pohištvo po meri, tega ne počnejo, temveč objavljajo akcijsko ponudbo po navadi kar na svoji spletni strani. Če že imate izbrano pohištvo, ki bi ga radi kupili ali pa vam je mizar izrisal skico tistega, kar bi radi kupili, pa se vam cena zdi previsoka, hkrati pa imate čas za nakup, vam vsekakor predlagam, da spremljate pri izbranem ponudniku objave in morda se pojavi akcija pohištva, ki ga želite kupiti. Sicer imate pri mizarjih večjo možnost za tak popust, saj saloni po navadi daj v znižano ponudbo tisto pohištvo, po katerem ni povpraševanja ali pa je že tako zelo staro, da je že skoraj izven mode in po njem niti ni več povpraševanja kaj še le zanimanja. 

Lahko pa takšno akcijsko ponudbo izkoristite tudi za nakup, ki ste ga želeli opraviti, hkrati pa vam ponujeno pohištvo ustreza in to tako glede dizajna kot tudi glede kakovosti. Na kakovost namreč nikakor ne smete pozabiti, saj mora le – ta vseeno ustrezati, sicer se bo poceni nakup v nekaj letih izkazal za dragega. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar