četrtek, 13. avgust 2015

Staranje kože, primeri dobre prakse

Staranje kože pozna primere, za katere je značilna dobra praksa . Primer dobre prakse lahko pomeni, da staranje kože ne povzroča problemov. Da to dosežemo mora biti staranje kože najprej prepoznano. To pomeni, da se staranje kože prepozna v vseh svojih značilnostih. Preko značilnosti lahko staranje kože nudi različne možnosti. Zavedati se je potrebno tudi raznih posebnosti, katere staranje kože predstavlja za različne osebne značilnosti in posebnosti. Z napredkom medicine danes vemo veliko več kot v preteklosti.



 Tako se je postopoma, preko številnih primerov, pridobilo znanje in izkušnje. Znanje prinaša celo vrsto rešitev, ki temeljijo na znanosti. Ker so postopoma znanstveno preiskane vse različne možnosti, imamo zanje znanstveno podlago v rešitvah. Tako so rešitve, pa naj bodo dobre ali manj dobre, dodobra spoznane in prepoznane. Ker imamo znanstveno obravnavo, to lahko v naslednjih primerih pridejo prav. Izkušnje so na drugi strani rezultat teh rešitev. Imamo tako dobre, kot manj dobre izkušnje. Dobre izkušnje z veseljem uporabljamo naprej, v vseh podobnih primerih v prihodnosti. manj dobre izkušnje pa ali odpravljamo ali pa izboljšujemo. To pomeni, da vse manj dobre izkušnje resno obravnavamo. V primeru, da ni mogoče pridobiti izboljšav, se jih enostavno ne uporablja več. V druge primeru pa se zanje najde razne izboljšave. Predstavlja jih lahko napredek ali pa uporaba raznih alternativ. V mnogih primerih izboljšave prinaša naključje. Iz zgodovine je znano, da so mnoga pomembna odkritja bila ustvarjena preko naključnih aktivnosti.

Vsak človek ima namreč svoje vzorce, preko katerih izvaja aktivnosti. ker so ti vzorci zakoreninjeni, to pomeni, da ne prepoznamo raznih manjših sprememb ali odklonov kot dobrodošle. Slednji velikokrat pridejo preko naključji oziroma takrat, ko zmanjka raznih možnih rešitev ali alternativ. Tako z odklonom od vzorcev aktivnosti pridobimo pomembno odkritjein hkrati rešitev. Staranje kože je naravni proces, katerega je možno na razne načine ublažiti in upočasniti prisotne negativne lastnosti.

http://www.arspharmae.com/info/intervjuji/staranje-koze-lahko-upocasnimo.html


Ni komentarjev:

Objavite komentar