četrtek, 9. oktober 2014

Roletarstvo Bayer: pogosta vprašanja

Začetki podjetja Roletarstvo Bayer segajo nazaj v leto 2000, ko se je podjetje pričelo ukvarjati z montažo senčil. Postopoma je podjetje svojo dejavnost razširilo na področje montaže oken in vrat, leta 2004 pa so strokovnjaki začeli tudi z lastno proizvodnjo oken in vrat. Roletarstvo Bayer danes zaposluje 29 ljudi, podjetje pa se lahko pohvali s tem, da mu vsako leto zaupa več kot 2 800 individualnih kupcev. Podjetje vam nudi celostno storitev, torej dejavnost podjetja vključuje proizvodnjo, dostavo ter vgradnjo PVC oken in vrat, vgradnjo vseh vrst senčil, notranje PVC in zunanje ALU police ter zaključna suhomontažna dela. Poleg tega pa vam podjetje pri menjavi starih oken nudi tudi demontažo ter odvoz starih oken ter razne dodatke za okna, kot so npr. komarniki.

Vodilo podjetja Bayer je zagotovo kvaliteta. Ekipa strokovnjakov se namreč trudi, da za vloženi denar dobite najboljši material in najboljšo storitev. Podjetje lahko svojo kakovost dokazuje tudi z zlatim znakom slovenske kakovosti in pa z dejstvom, da mu je Gospodarska zbornica Slovenije podelila certifikat Excellent SME. Vse to podjetje Bayer uvršča tudi med najboljša mala podjetja v naši državi.
Na spletni strani Roletarstva Bayer boste seveda našli vse potrebne informacije, poleg tega pa si boste lahko prebrali tudi odgovore na najbolj pogosta vprašanja. Med pogostimi vprašanji pa boste našli vprašanja kot so, koliko stane okno, kakšen je postopek nakupa oken pri Roletarstvu Bayer, kakšni so roki dobave, kaj pomenijo posamezne oznake U, kako se vzdržuje PVC okna in vrata, kakšno okovje je vgrajeno v PVC okna in vrata ter še bi lahko naštevali.

Ni komentarjev:

Objavite komentar