četrtek, 11. januar 2018

Krka je za mnoge sanjska zaposlitev

Krka zaposlitev izbranega kandidata izvede po ustaljenem postopku, začetek je pregled prijav kandidatov za zaposlitev. Kandidati za zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka se prijavijo na razpis preko izbire ene od možnih oblik kandidiranja. Oblike kandidiranja so prijava preko spleta, vpisa v bazo kandidatov za zaposlitev ter druge oblike kandidiranja.

Od prostega delovnega mesta do njegove zasedbe

Prosto delovno mesto farmacevtsko podjetje Krka objavi na različnih virih, s tem javno ponudi zaposlitev osebam z ustreznimi referencami ter pripravljenostjo delati. Najbolj neposredni vir je spletna stran podjetja. Prijave kandidatov za zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka se skrbno pregleda. Cilj pregleda je ločiti kandidate, ki izpolnjujejo razpisane pogoje od ostalih kandidatov. Z razpisnimi pogojem ustreznimi kandidati za zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka se opravi razgovor v kadrovski službi. Sledi psihološko testiranje, na katerem se selekcionirajo kandidati.


Krka zaposlitev 2. krog razgovorov 


Najbolj primerni kandidati se uvrstijo v drugi krog razgovorov, z njimi se po potrebi opravi več krogov razgovorov.
Sledi izbor najustreznejšega kandidata za zaposlitev na prosto delovno mesto v farmacevtskem podjetju Krka, obveščanje vseh kandidatov o odločitvi. Zadnji korak je zaposlitev izbranega kandidata v farmacevtskem podjetju Krka. Uspešnost kandidature je v veliki meri odvisna od kandidata samega ter njegove usposobljenosti in njegovih referenc. Uvrstitev v drugi krog je znak ustreznosti ter korak do zaposlitve.

Krka sanjska zaposlitev


Neuvrstitev v drugi krog pomeni, da je bilo z kandidaturo nekaj narobe. Gre lahko za neustrezno prijavo, slabo opravljen razgovor, neuspešno psihološko testiranje ali druge možne razloge.

Veliko kandidatur je neuspešnih zaradi neuspešne predstavitve na razgovoru. Kandidati se morajo pred razgovorom sprostiti, predvsem pa si ga predstavljati v obratni smeri. Sami se morajo postaviti v vlogo osebe ali oseb, ki predstavljajo podjetje, vodijo razgovor, so na njem prisotni ter nenazadnje ocenjujejo razgovor.

Najustreznejši kandidat za zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka je tisti, ki ob izpolnjevanju razpisnih pogojev ustvari pri predstavnikih podjetja najboljši vtis o primernosti.

Preverite nasvete in oglase za zaposlitev v Krki na zaposlitvenem portalu.