petek, 22. april 2011

Zakaj so izvzeta PVC okna?

Leto so iz upravičenja za subvencije odvzeli PVC okna in PVC stavbno pohištvo, kar je za večino ljudi dokaj nerazumljivo, saj je bilo še v lanskem letu možno pridobiti subvencijo za PVC okna. Vsekakor so PVC okna cenejša kot lesena okna in imajo lahko tudi boljše učinke od lesenih oken.

Komu je javni poziv namenjen, vsem ki pod odločenimi pogoji izpolnjujejo pogoje, zakaj dvakrat pogoji. Zakaj so izvzeta PVC okna

Ali nameravate barvati garažna vrata?

Če je garaža postavljena tako, da je njen vhod element celotnega doma ali celo njegovo središče potem morate biti pozorni pri izbiri garažnih vrat. Pri garažnih vratih lahko tako izbirate med različnimi materiali in končnimi zaključki. 3 koraki pri izbiri garažnih vrat

Vprašanja za dodatno pomoč pri izbiri garažnih vrat:

-          Ali živite v vlažnem in deževnem podnebju?

-          Ali nameravate barvati garažna vrata?

-          Ali živite v vetrovnih predelih?

Pokličite izvajalca, ki vam bo izmeril odprtino garažnih vrat in vam predlagal z nasveti kakšna garažna vrata uporabiti in kakšen design vam predlaga.

četrtek, 14. april 2011

Kako hitro spremenite izgled PVC oken?

Spreminjanje izgleda PVC okna je lahko zelo zakomplicirano predvsem če nimamo izdelane točne predstave o tem, kaj bi radi dosegli in kaj pravzaprav želite spremenite pri PVC oknu. Zanimivo je da večina lastnikov oken ne pomisli, da lahko že z malenkostno spremembo na kljuki PVC okna spremenijo izgled okna. Za začetek se  lahko lotimo spreminjanja s pomočjo različnih kljuk. Mogoče menite, da taka majhna sprememba ne more narediti tako velikega doprinosa k spremenjenemu izgledu PVC okna. Vendar pa smo ljujde posebaj pozorni na malenkosti in majhni detajli, kern am ti najbolj vstanejo v spominu.

Pvc-okna

PVC okna so ogledalo hiše na zunaj in kot tako zelo pomembna pri celotnem izgledu hiše. Ker obstaja več različnih profilov PVC oken je tako zelo pomembno, da izberemo taka kin am bodo tudi v notranjosti zagotavljali lep pogled in nam ne bodo kazili prostora. Da pa ne bi tako zamenjali vsa PVC okna z drugimi in tako na tak način spremenili izgled hiše in sobe, je bolj priporočljivo, da najprej poskusite prebaravati okenski okvir, ali spremeniti kljuko PVC okna, mogoče pa morate le očistiti okenski okvir in okna.

Ta članek je o PVC oknih in dopolnitvi izgleda oken. Kako bi vi dopolnili izgled PVC okna?